Szolgáltatások

 

Árajánlat:

 

Levélben, telefaxon vagy e-mailen érkezett bútorlap kért ár postafordultával, ill. 72 órán belül a díjmentesen árajánlatot adunk a bútorlap, bútorszerelvény vagy egyéb termékeinkre. A megadott ár: a bútorlap szabászat méretek, a bútorlap stílusa, bútorlap szerkezeti-formai részletek, bútorlap egyedi igények függvénye. A bútorlap szabászati ártájékoztató jellegű. Az ár, a bútorlap konkrét szerkezeti és bútorlap kivitelezési kialakításnak megfelelően megrendeléskor válik véglegessé. A bútorlap, bútorszerelvény vagy egyéb termékeinkre árajánlat 15 nap érvényes.

 

Vállalási határidő:

 

A megrendelt bútorlap, bútorszerelvény vagy egyéb termékeinkre időpontjától számított 5 munkanap.

 

A megrendelés lebonyolítása:

 

A késztermék illetve bútorlap szabászat megrendelése esetén cégünk egy kétpéldányos megrendelőlapot tölt ki, a megrendelőlap a megrendeléssel kapcsolatos legfontosabb adatokat tartalmazza.

 

Árajánlat:

 

A Megrendelő neve, címe, értesítési telefonszáma.
A bútorlap, bútorszerelvény termék megnevezése, fő mérete, anyaga.
A bútorlap, bútorszerelvény termék ára.
A megrendelt bútorlap, bútorszerelvény vagy egyéb termékek teljes összege.
Az átadott előleg összege.
Az elkészülés várható időpontja.
Egyéb a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzések (bútorlap szabászat).
Aláírás a Lapp-fa kft. és a Megrendelő részéről.

Cégünk a rendelkezésre álló adatok, információk alapján elkészíti a bútorlapot, bútorszerelvény termék felsorolás és ezt a Megrendelőnknek e-mailen, faxon elküldi. A Megrendelőnek módjában áll a számított 48 órán belül a módosítására javaslatot tenni e-mailen, faxon.Amennyiben a Megrendelő a megadott határidőn belül nem jelzi módosítási szándékát, cégünk a Megrendelő részéről elfogadottnak tekinti a bútorlap, bútor szerelvény termékek megrendelését.A bútorlap, bútorszerelvény vagy egyéb termék elkészültéről e-mailben vagy faxon értesítjük a Megrendelőt és egyeztetjük az átadás-átvétel időpontját.

 

Lapszabászati megrendelő 2013 letöltése PDF formátumban Lapszabászati megrendelő 2013 letöltése Word formátumban

 

 

A bútorlap szabászathoz újonnan vásárolt BIESSE EB 75 típusú tábla felosztógéppel munkáljuk meg a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

termékeket. Ezzen bútorlap termékek élzárását a szintén újonnan vásárolt BIESSE AKRON 400 típusú, élmaró egységgel felszerelt élzáró géppel végezzük a bútorlap szabászatot. Ezen élzáró gép képes az 50 mm, 60mm vastag EUROLIGHT (papír rács betétes) bútorlapok lezárására. A bútorlap szabászat és élzáró részleg munkavállalás határ ideje 5 munkanap.

 

RÉSZLEG VEZETŐ Tel.:06(70)361-3051

 

Bútor szerelvény:

 

Barkács cikkek és bútor kellékek

A következő termékek értékesítésével foglalkozunk:

 

 

 

 

 

 

 

Szerelvény bolt munkatársaink állnak rendelkezésére:

 

 Tel:06(30)4748-438
 

Szállítás:

 

Partnereinket bútorlap mennyiségtől függően különböző teherbírású (1,5 tonna-24 tonna) saját szállító eszközeinkkel szolgáljuk ki.A megrendeléstől számított 2 napon belül. Az ország egész területére és fuvartérítés megegyezés szerint. Fizetési módja helyszínen készpénzben.

 

Fizetés módja:

 

A bútorlap, bútorszerelvény vagy egyéb termék megrendeléskor az előleg fizethető készpénzben vagy átutalással. A bútorlap, bútorszerelvény vagy egyéb termék átvételekor a leszállítással egy időben csak készpénzzel lehet fizetni, banki átutalásra, akkor van lehetőség, ha az előzetesen megtörténik és a kiszállítás idejéig bankszámlánkra a megrendelés teljes ellenértéke beérkezik.