A Querkus a Decospan gazdaságos válasza az észak-európai kortárs belsőépítészeti trendekre. A fenntarthatóság jegyében tervezett termékek kombinálják az autentikus anyagot a mérnöki megbízhatósággal, a Querkus a megőrzés értékeire reflektál anélkül, hogy szakítana a gazdag múlttal. 

Hitelesített európai fehér tölgy és újrahasznosított tölgy faanyag alkotja a Querkus paneleket. Ezek a források takarékosan felhasználhatók természetes látszatot nyújtó táblák készítésére a lehető legkevesebb anyag felhasználásával, sikeresen házasítva az erős deszka külsőt a fenntartható formával.

Egyedi és innovatív furnérillesztési technológiát használva a táblák kiváló választási lehetőséget kínálnak a dizájn tervezésekor. Drótkefével, „fűrész effekttel” és karcolással kapja meg az anyag a sajátságos karakterét, textúráját és autentikus külsejét. Teljesen mindegy milyen a megmunkálás, a querkus panelek mindig természetesnek tűnnek.

A Querkus panelek flexibilitást, személyre szabottságot kínálnak, figyelembe véve a design-t, a költségvetést és az alkalmazást.

1.  Natur tölgy

 

 

TISZTASÁG

,mert az OAK NATURAL elkészítésénél csak gondosan kiválogatott tölgyet használnak, amely szigorúan ellenőrzött gazdaságokból származik Horvátországból. Ezt garantálja a Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa (FSC, Forest Stewardship Council) által kiadott tanusítvány. Nyugodt lelkiismerettel választhatja e tölgy természetes szépségét. Ezek a lapok még nem felületkezeltek, ezért ezeket festéssel vagy lakkozással a saját ízlése szerint még alakíthatja. A faolaj is kiváló védelmet nyújt miközben érezheti a dekoratív furnér természetességét és valódi melegségét.

 

2. OAK VINTAGE

 

 

HITELESSÉG

Újraéleszthetjük a múlt egy darabját azzal, hogy régi anyagot használunk fel újra. A múltban ezeket az anyagokat vasúti vagonokban használták. A Decospan tovább hasznosítja ezeket az anyagokat azzal, hogy egy új életet teremt számukra az ön belső tereiben.

 

3. OAK SMOKED

 

 

A furnér füstölt, amely ad egy különleges és masszív megjelenést. Az „Oak Smoked Havana” például nagyon karakteres megjelenéssel bír. A hagyományos füstölési eljárás és a tölgy jellemző tulajdonságai együttesen adják ezt az erőteljes karakteres megjelenést.