Kompaktlemez

Egy igazán tartós, elegáns megoldás a nagy forgalmú helyekre!

A kompaktlemezeket többrétegű felépítés jellemzi. A lemezek többrétegű magjára magas hőmérsékleten és nyomáson melaminnal impregnált dekorpapír kerül, így már a 6 mm-es vastagságú lap is önhordó lesz.

Ennek köszönhetően kiválóan használható olyan helyeken, ahol kiemelt fontosságú a higiéniai szempontoknak való megfelelőség és fokozott nedvességállóságra van szükség, például fürdőszobákban, öltözőkben és mosdókban.

A kompaktlemezeket tartósság és karcsú kialakítás jellemzi, így számos területen nyújthatnak ideális megoldást, legyen szó üzlethelyiségekről, irodai asztalokról vagy akár szállodai szobák trendi pipereszekrényeiről.

 

Az előnyök áttekintése

·         Karcsú és elegáns dizájn

·         Kiváló kopásállósági jellemzői és ütésállósága miatt hosszan tartó megoldás

·         Jól ellenáll a nedvességnek, higiénikus és könnyű ápolni, karbantartani

·         Ellenállóképesség a gyakoribb tisztítószerekkel és vegyszerekkel szemben

·         A homogén anyag precíz megmunkálást és egyedi kialakítást tesz lehetővé: Kiváló alapanyag valamennyi marási és hornyolási munkához

·         Nincs szükség további élzárásra vagy felületkezelésre

Fontos tudni

Kompaktlemez választékunkban mintegy 180-féle dekor és struktúra kombináció található. Normál vagy tűzálló ragasztású, fekete maggal elérhető. Amennyiben bútorait egyedi megjelenéssel szeretné fölruházni, ajánljuk Önnek fehér magú kompaktlemez termékeinket! (csak W1001 ST9)

Tartóssága miatt optimális választás az ügyféltérben és bemutatótermekben, ahol az ellenállóképesség mindig fontos szempont.