Célunk vevőink folyamatos, lehető legmagasabb szinten történő kiszolgálása. Fontos számunkra a minőség, mind az alapanyag, mind a szolgáltatások terén.

 A Lapp-Fa Kft fő erőssége a szinte egyedülállóan széles választék és nagy raktárkészlet, amely mellé modern jól felszerelt géppark is párosul. A Lapp-Fa Kft-nél az utóbbi években nagy hangsúlyt helyeztünk a folyamatos fejlesztésekre annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél magasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

Legfontosabb számunkra az ügyfél elégedettsége, amit minőségi, magasfokú precizitást tükröző munkával szeretnénk elérni, mindezt rövid határidők tartása mellett.

Üzemeinkben nagy tapasztalattal bíró kollégáink várják a megrendeléseket, míg technikai oldalról a legmodernebb, számítógép vezérelte nyomógerendás lapszabászgépek és élzárógépek garantálják a kívánt végeredményt.

Az elszámolás laptermékek esetén egész táblában történik, a vágásdíj és élzárás folyóméterben kerül megállapításra a leadott méretek feldolgozása alapján.

A mindenkori aktuális átfutási idővel, szabászati / élzárási díjjal kapcsolatban keresse értékesítő kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  Telephely:   Név:  Telefon:  E-mail:
       
  Budapest IV. Ker.   Petényi Gábor   + 36 70 361 3051   ujpest.szabaszat@lapp-fa.hu
  Budapest XVII. Ker.   Fialka Barnabás   + 36 20 523 7485   pestiut.szabaszat@lapp-fa.hu
  Kecskemét:   Imre Viktor   + 36 20 432 7873   helvecia@lapp-fa.hu
  Balassagyarmat:   Novák János   + 36 20 809 3065   uzem@lapp-fa.hu

Lapp-Fa online szabászat

Lapszabászati megrendelő 2013 letöltése PDF formátumban Lapszabászati megrendelő 2013 letöltése Word formátumban

https://www.traditionrolex.com/28https://www.traditionrolex.com/28