Árajánlatkérés

G-Lab® - Vegyszereknek ellenálló kompakt lemez
 

A G-Lab® kompakt lemezek  az EN438-2 szerint 24 órán át ellenállóak az 5. osztályba tartozó vegyszereknek  és a termék felületén nem okoznak elváltozást.
 

10%-os sósav 10% -os nátrium klorid n-butil acetát
37%-os sósav 10%-os formaldehid metil alkohol
33%-os kénsav furfurol metil izobutil keton
30%-os salétromsav 90%-os hangyasav THF (tetra hidro furán)
85%-os foszforsav 90%-os fenol toluol
99%-os ecetsav aceton triklór etilén
10%-os krómsav etilén glikol xilol
28%-os ammónium hidroxid etil alkohol jód-tinktúra
1%-os ezüst nitrát etilén glikol 3%-os hidrogén peroxid
10%-os Vas (III) klorid metil etil keton 1%-os metil kék
10%-os réz-szulfát diklór metán 1%-os metil ibolya 2B
16%-os nátrium hypoklorit (HYPO) etil acetát  

 

A G-Lab® kompakt lemezek nano felülettechnológiás termékek, amellyel nagyon kemény felületeket alakítanak ki, ami nagymértékű felületi védelmet nyújt több fajta kemikália és sav ellen.
A G-Lab® kompakt lemezek ellenállnak savaknak, lúgoknak, sóknak és festékeknek. Ellenállnak a legagresszívebb kemikáliáknak, amennyiben a lemezek felületére kiömlött anyagot 24 órán belül eltávolítják semmiféle maradandó elváltozást nem okoz a termék felületén. Gombák és baktériumok nem telepedhetnek meg a felületén, mert nagyon egyenletes, sima és különleges módszerrel kezelt felület. A felület nem veri vissza a fényt. Nagyon kedvelt termékké vált és immáron széles körben használnak fel a vegyiparban, radiológiában, biológiában, botanikában, fizikában, elektronikában, nukleáris iparban, kozmetikában,  az oktatás területén valamint fotográfiai laborokban, fogorvosi rendelőkben, kórházakban, egészségügyi ellátó helyeken, gyógyszertárakban, élelmiszeriparban,  professzionális konyhákban, és fagyasztó helységekben a termék unikális tulajdonságai következtében.

A fentieken felsoroltakon kívül ellenáll a tűznek nem olvad meg,  nem keletkeznek belőle csepegő olvadt részek, nem robban és égésekor nem keletkeznek toxikus gázok.

EN besorolás: CGS, CGF
EN 438-4

Vastagsági méretek:  0,8mm – 20 mm.
Tábla méretek:  1400x3660mm/1540x3050mm/1540x3660mm.