Árajánlatkérés

PerfectSense Gloss és Matt

PerfectSense lakkozott lapok

Gloss és Matt a prémium megjelenés érdekében.

PerfectSense választékunk prémium kategőriás, magas fényű és matt kivitelben elérhető, MDF hordozóanyagra épülő lakkozott lapok termékcsaládját kínálja. Maradéktalanul megfelel azoknak a minőségi bevonatok iránti legmagasabb elvárásoknak, amelyeket leginkább felső kategóriás lakóingatlanokban és üzlethelyiségekben támasztanak. Legelterjedtebb alkalmazási területei falburkolatok, ruhásszekrények, tolóajtók és bútorok előlapjai.

A PerfectSense Matt kifejezetten alacsony fényű, matt felülettel készül, amely még ujjlenyomat-taszító bevonatot is kap.

A PerfectSense Gloss felülete intenzíven tükröződik, és rendkívül finom, sima kialakítású.

Az előnyök áttekintése

·         A PerfectSense Matt ujjlenyomat-taszító felülete még a legjobban összetapogatott területeken, így például a kilincs nélküli ajtókon is megakadályozza, hogy maszat és zsírfolt maradjon rajtuk.

·         A PerfectSense Gloss bevonat intenzív tükröződése az üveg- és akrilfelületekhez hasonló csillogást tesz lehetővé

·         Az üvegnél jóval könnyebben kezelhető

·         A 2070 mm-es szélesség miatt a tábla jobban hasznosítható, kevesebb hulladék keletkezik

Fontos tudni

A homogén MDF anyagból készült mag biztosítja, hogy a PerfectSense felülete tökéletesen sima és egyenletes legyen.

Az egyedi UV-bevonat kifejezetten kopásálló és magas fokú védelmet biztosít.

Az igazán lenyűgöző enteriőrök és bútorok létrehozásához érdemes egymással kombinálni a különböző speciális struktúrákat, így még jobban kiemelkedik kontraszt hatásuk.

Figyelem! Sajátos felépítése miatt megmunkálására különleges utasítások vonatkoznak.