Árajánlatkérés

 

Fehér   Fautánzat   Uni színek   Reprodukciók

Dekoritlemez

Kifejezetten tartós felületekhez, legyen szó akár ívelt vagy egyenes formákról.

Az EGGER dekoritlemezek külső felülete dekoratív papír, belsejük pedig több rétegnyi kraft papír. A dekoritlemezt megfelelő hordozóanyagra, többnyire forgácslapra vagy MDF-lapra szokták felvinni (ragasztani).

Többrétegű kialakításának köszönhetően a dekoritlemezek kiválóan alkalmazhatók közepes és nagy forgalmú helységekben, illetve ahol jó kopásállóságú felületre van szükség. Így ideális választást jelentenek bolti pultokhoz, ajtókhoz, recepciós pultokhoz, valamint egy sor más belsőépítészeti alkalmazáshoz. A dekoritlemez ívelt vagy lekerekített profilú felületekhez is jó megoldás.

    

Dekoritlemez előnyei:

·         Kifejezetten tartós, jól ellenáll a karcolásnak és az ütéseknek

·         300-féle dekorból álló választék, egy darabtól elérhető

·         A minőségi anyag-reprodukciókkal a furnér, fémhatású, kő és lakk anyagok használatához képest erőforrást és időt takaríthat meg.

·         Környezetbarát, takarékos megoldás, mellyel csökkenthető a valódi anyagok használatával fellépő környezetterhelés

·         Négyzetes alakú és merőleges oldalakból álló bútorokon alkalmazva az illesztések a dekorlemezeket a külső felületekre ragasztva könnyen láthatatlanná tehetők

·         Szinte valamennyi modell utólagosan is alakítható

Fontos tudni

A dekoritlemezek tulajdonságai a mérettől és az alkalmazási területtől függően változhatnak. Igény szerint tűzálló ragasztású (Flammex) minőségben is kaphatók. Az ajtóméretre optimalizált dekoritlemezekkel jelentős költségeket takaríthat meg, ugyanakkor kevesebb hulladék is képződik. Az egységes esztétikai élmény és a színek teljes területre kiterjedő folytonossága érdekében érdemes anyagában színezett dekoritlemezt használni. Feelwood XL termékünk egyesíti magában a fa struktúráját és a dekoritlemezek előnyeit. Kivételesen nagy mérete optimális kihozatalt biztosít. A feldolgozási idő és a keletkező hulladék csökkentése, valamint a vágás optimalizálása érdekében dekoritlemezzel borított forgácslapokat, továbbá tekercselt dekoritlemezeket is kínálunk.