Árajánlatkérés

Ajtóméretű dekoritlemez

Lehetőségek széles tárháza.

Az EGGER dekoritlemezek számos alkalmazási területen használhatók. A megszokott formátumokon túl a kollekcióban két, különösen ajtókhoz ideális dekoritlemez-méret is megtalálható. Az EGGER dekoritlemezek felületi jellemzői természetesen megfelelnek a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak.

A lemezek kifejezetten ellenállnak a felületi kopásnak és az ütéseknek, de a karcolást is jól bírják, emiatt élettartamuk hosszú.

A 90 féle ajtóméretű dekoritlemez-dekor közül sok más termékekhez is elérhető. Ennek köszönhetően könnyen elérhető, hogy az ajtók és a helyiségben lévő többi bútor esztétikai egységet alkosson.

 

Az előnyök áttekintése

Fontos tudni

A dekoritlemezek felületi jellemzői teljesen megfelelnek a jelenleg érvényes szabványoknak és előírásoknak (EN 438:2016).

Ha lapos és sima felületekhez, például ajtószárnyakhoz, -tokokhoz vagy -keretekhez keres megfelelő struktúrákat és dekorelemeket, figyelmébe ajánljuk ipari felhasználási területre szánt, 0,15mm vastag mikro dekoritlemezeinket. Eurodekor vékony forgácslap termékcsaládunkban ajtólapokhoz használható megoldások is megtalálhatók. Ezek a termékek kifejezetten sima és kidolgozott felülettel rendelkeznek, és kiválóan alkalmasak a többi térelem esztétikai megjelenéséhez illeszkedő kombinálásra.